Schoonheidsarrangementen

Bruidsarrangement
Speciaal arrangement voor de aanstaande bruid

  1. Ongeveer 1 maand voor de huwelijksdag: kom je langs voor een huid analyse en een proef make-up .
  2. 1 dag voor de bruiloft kom je langs voor een voorbereidende behandeling (reinigen, peeling, epileren en een masker) en een manicure inclusief het lakken van de nagels. 
  3. Op de trouwdag wordt de afgesproken make-up verzorgd inclusief ampul, waardoor je er de hele dag onberispelijk uitziet.


Arrangementsprijs € 175,00 (toeslag voor make up thuis is € 10,00).Top behandeling
Dit arrangement is speciaal voor diegenen die zichzelf eens het beste gunnen. Wat kunt u verwachten?
Topbehandeling is behandeling die bestaat uit een uitgebreide gezichtsbehandeling (oppervlakte- en dieptereiniging). Een peeling, epileren, ontspannende gezichtsmassage en een masker. Tevens zijn inbegrepen een rug scrup en massage, voetbad met aansluitend een ontspannende voetmassage. We ronden af met een manicure de luxe behandeling. Kortom een top tot teen behandeling.
Arrangementsprijs € 99,95

Ontslakkingskuur
Snel weer fit en vitaal met de SPA complete ontslakkingskuur
Het doel van de complete en effectieve ontslakkingskuur met de vloeibare kruiden dranken is het grondig losmaken en afvoeren van afvalstoffen die in het lichaam opgehoopt zijn, waardoor u zich snel weer fit en vitaal zult voelen.

De complete kruidenkuur bevat 9 flesjes. Ieder flesje wordt gedurende plus minus 10 dagen gebruikt en bevat een verschillende samenstelling.en concentratie. Elk flesje bestaat telkens uit 4 verschillende medicinale kruiden die allen een ontgiftende werking hebben en die afvalstoffen verwijderen uit spieren, gewrichten, organen en bloedvaten. Uw lichaam wordt van binnenuit gereinigd, waardoor u zich fitter voelt en de kwaliteit van uw huid aanzienlijk verbeterd.
Het is aan te bevelen om deze aanpak in het voor- en/of najaar te gebruiken. In deze periode werkt het lichaam aan herstel, waarbij dit proces op een geheel natuurlijke manier wordt ondersteund.

Wilt u meer weten, vraag dan naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Behandelingen