Acne Nee!

Acne begint meestal tussen het tiende en vijftiende levensjaar, en kan zon vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die deze klachten hebben. En er zijn mensen die nooit last van acne hebben gehad en hier opeens op volwassen leeftijd mee worden geconfronteerd.

Oorzaken

Acne is een chronische ontsteking van het haarfollikel talgkliersysteem. Dit wordt benvloed door hormonale factoren. Meestal krijg je acne op plaatsen waar dit systeem in overvloed aanwezig is, zoals het gezicht, de hals en nek, de borst en de rug.

Behandeling
Een effectieve aanpak van acne bestaat uit een combinatie van behandelingen en het gebruik van aanvullende producten. Allereerst maak ik een analyse van de huid en stel ik u een aantal vragen die inzicht geven in de achtergronden. Op basis hiervan stel ik een verzorgingsplan op.

Bij de behandeling ga ik uit van een combinatie aanpak Naast de specifieke behandeling vertel ik over de verzorging die u thuis kunt toepassen ter versterking van het effect van de behandeling. Het gebruik van speciale producten samengesteld op basis van bijenwas, plantaardige olien en etheische olien. Deze dringen door in de diepste huidlagen, waar acne ontstaat. De behandeling van binnenuit bestaat uit een speciale reinigings kuur met kruidendranken.

Reacties van Klanten:
Na jaren van huidproblemen ervaar ik wat er mogelijk is met een effectieve aanpak. Geweldig bedankt.

Deze behandeling werkt echt! Neem voor een afspraak of een huidanalyse contact op.

Neem contact op

Behandelingen